Business Meeting

Locatie

Procedures kunnen bij alle rechtbanken in Nederland worden gevoerd.

Het kantoor is gevestigd in Rotterdam Brainpark II, aan het adres Lichtenauerlaan 102, op loopafstand van metro Kralingse Zoom en direct aan de snelweg A16, afslag Rotterdam Kralingen.

Woont u in de randstad, dan kunnen wij op afspraak uw zaak doorspreken, in (het centrum van) iedere (grotere) stad, bijvoorbeeld in Den Haag aan het Koningin Julianaplein 10, vlak bij het CS of in Amsterdam aan het adres Zuidplein 36, bij Amsterdam WTC.

Voor een speciale locatie bij u in de buurt, belt u met 06-248 448 73.

De Advocaat

Mr. J.M.F. Honders is oprichter van het kantoor Citylex. Hij gelooft in een zo effectief mogelijke behandeling van het voorliggende probleem, waarbij het belang van de cliënt centraal staat. Ook kan men op zeer korte termijn bij hem terecht, vrijwel altijd dezelfde week, maar vaak ook dezelfde dag. 

Mr. Honders heeft zijn studie gevolgd aan de Rijksuniversiteit Leiden, waar hij is afgestudeerd in het civiele recht, onder meer met specialisaties Handelsverkeersrecht, Bank-en Effectenrecht en Energierecht.

In de praktijk heeft hij veel ervaring opgedaan in de advocatuur, op verschillende rechtsgebieden, waaronder het Algemeen Verbintenissenrecht, Familierecht, Strafrecht, Sociaal Zekerheidsrecht en Arbeidsrecht en Huurrecht.

Ook staat hij kleine en middelgrote ondernemingen bij met diverse juridische kwesties. 

PHOTO-2019-05-01-14-43-44.jpg

''Andere quote''

WHAT PEOPLE SAY

“ quote ” 

 

—  Name, Title