👨‍👩‍👧‍👦 Familierecht

Het familierecht is veelomvattend. Het betreft echtscheiding, alimentatie, omgangsregeling en  gezag, maar ook bijvoorbeeld ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing van kinderen.​ Ons kantoor is op deze gebieden gespecialiseerd.

👔 Arbeidsrecht

Zowel werknemers als werkgevers kunnen te maken krijgen met bijvoorbeeld ontslagkwesties. Andere zaken in het arbeidsrecht zijn loonvorderingen, ziekte en geldigheid en duur van de arbeidsovereenkomst.

🏠 Huurrecht

Bij een dreigende ontbinding van de huurovereenkomst kunt u baat hebben bij een advocaat. Het kantoor treedt voor huurders en voor verhuurders op. Ook in geval van achterstallig onderhoud, huurverhoging of incasso van de huur bent u bij dit kantoor aan het juiste adres.

🏛 Civiel recht

Ook voor overige kwesties, zoals zakelijke geschillen, civiele vorderingen en bestuurskwesties bent u bij ons welkom. Wij staan eveneens ondernemers bij, zowel als particulieren met uitkerings- en overige bestuursproblematiek.

Lady justice or Themis with reflection
 

Het Kantoor

Citylex is een modern en betrouwbaar advocatenkantoor in Rotterdam, dat zich in verschillende rechtsgebieden heeft gespecialiseerd. Met meer dan 10 jaar ervaring, heeft het kantoor al vele procedures gevoerd in het civiele recht en het bestuursrecht, met als speerpunten familierecht, huurrecht, arbeidsrecht, en sociale zekerheid.

Daarnaast hebben wij veel ervaring met cliënten met Marokkaanse, Turkse en Surinaamse achtergrond, maar ook met cliënten afkomstig uit het Midden-Oosten, zoals Iran, Irak en Afghanistan. Doorverwijzing van of naar een Turkse advocaat of een Surinaamse advocaat is mogelijk. 

Rectbank, courthouse, gerechtsgebouw, rechtbank Rotterdam